12 мар. 2017 г., 11:55  

Без ден, без нощ 

  Поэзия » Пейзажная, Философская
317 2 2

Кървавочервен залез дойде,
донесе спомен за старото бъдеще.
Нощните птици за после прие
и изчезна мигом със зова сутрешен
..

© Княгиня Нощ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??