11 мар. 2010 г., 13:58

Без душа 

  Поэзия
612 0 2



Какво ви дават те, което
не бих могъл да дам и аз?
Пари и власт? Или пък трето.
Прекрасни рокли от атлаз?

Поискате ли, ще са ваши,
но нещо друго има в мен.
То липсва в тези богаташи,
които виждам всеки ден

да влизат в къщата ви смели.
И с жестове, така умели,
се приютяват за нощта.

Но вгледате ли се, презрели
това. Под ризите с дантели
не ще откриете душа. 


© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Наистина си го написала с душата си!
    Поздравления за този стих!
  • Така е, душата е в същността на всичко!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??