4 сент. 2008 г., 15:11

Без повод 

  Поэзия
528 0 1

Тъгата тъжно ме тъгувала и затъжила,


под стрехата във душата ми се задомила -


дом домувала, пожара с болка тя тушила


и сърцето в паяжина с мъка омагьосала, пленила...

© Мария Магдалена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??