3 дек. 2008 г., 21:46

Без теб 

  Поэзия
544 0 6
Без теб самотна скита се душата
и търси своя звезден път,
безмълвно следва тя луната
до мястото, където звездите спят.

Без теб дъгата няма цвят
и слънцето не топли.
Без теб и птиците не пеят,
излизат само тъжни вопли.

Без теб дарявам вятъра с прегръдка
и боса по брега вървя.
Без теб проправям си пътека
между бодили и цветя.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??