Без теб
Как да живея?
Как да се смея?
Как - без теб?
Нямам надежда пак да те срещна,
всичко е пусто...
Животът продължава,
слънцето изгрява,
но без теб съм сама,
за мен вече го няма
светът на любовта!!!
© Цветина Димитрова Все права защищены