Знаеш ли с кого съм близка аз сега?
Знаеш ли, кой заспива до мене в нощта?
Има си име - болка е това...
Болка от мечта разбита и от самота...
Нощем ме прегръща, като се събудя, казва "Добър ден!"...
Не ме оставя за секунда, откакто ти не си до мен...
Позволи ми да си тръгна, дори сбогом не каза накрая...
Остави ме някъде там да се скитам в безкрая...
Безкрая на болката и на всяка сълза проляна...
Остави ме така, от лъжи само заляна...
И се напивах и крещях,
и се молех и съдбата кълнях...
Не знаех какво да направя, от болка горях...
И от както те няма целия свят презрях...
© Александра Все права защищены