26 мая 2010 г., 21:59

Без теб 

  Поэзия » Любовная
546 0 0

Поиска всичко

и всичко аз ти дадох,

за теб сърцето още ми гори.

Поиска всичко,

но нищо не остана,

а болката не спира да кърви.

Не виждам смисъл

да си тръгна, да остана,

не виждам смисъл,

не изпитвам и вина.

И да тръгна,

няма къде да остана;

и да остана,

няма при кой да стоя.

Искам само, щом вечер си легна

и вече да не стана от там,

щом теб не ще да те има,

не ща да ме има и мен.

© Албена Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??