Без вина...
Щастлива младост изживяна,
любов от гордост пропиляна,
една безумна среща подранила -
една лъжа и двама ни убила!
Зрялата любов младежки пропиляхме,
цяло бъдеще красиво - изтървахме...
Вина не търся в тебе,
нито в себе си откривам!?
Всичко беше някак си безумно,
всичко беше немислимо...
До болка щастие желано
просто беше подранило...
© Мартина Кирилова Все права защищены