23 мар. 2006 г., 23:00

Без задръжки 

  Поэзия
895 0 3

Без задръжки

 

Диви танци, луд купон

на дансинга вилнеем двама,

това за нас е като закон

да представим шеметна програма.

Чупки в кръста, луда кръв

и задръжки даже няма

ти доказа,че си пръв

готов да си с мен, но без измама.

И всяка вечер щoм те видя

ти ще бъдеш с мен

и знаеш, че когато си отида

ще се срещнем отново някой ден.

Нямаме право да сесъдим

кой, къде, с кого е бил,

но щом случайно пак се видим

твоят път за мен си ти открил.

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??