11 мая 2007 г., 23:44

Бездната на любовта 

  Поэзия
950 0 3
Мрак...
а в мрака пареща тъга...
седи на колене,
обвила с длани своето лице
плачеща жена...
Веднъж попаднала
във бездната на любовта
не ще намери сладък порив тя...
Тъма...
подправена със кървави сълзи...
самотни погледи  и
тишината само там пълзи...
Веднъж изгубила посоката
на своите искрени  мечти,
във адски мъки тя ще изгори...

© Гергана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??