9 апр. 2016 г., 17:47

Безглаголна истина 

  Поэзия » Любовная
498 0 8

Толкова чувствени спомени -
болка от чиста душа.
Капки-сълзици отронени.
Дъжд от красиви слова.
Нежност прегръщаща утрото-
слята реалност с тъга.
Вяра за случване сбъдната.
Билка за вси чудеса.
Светъл копнеж без съмнения-
диря, любовна следа.
Огнени ритми, вълнения.
Чувствена страст във нощта.
Истина - моята, твоята....
карма и слята съдба.
Миг превъзмогващ тревогата.
Полъх на бриз. Любовта.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??