11 окт. 2016 г., 16:47

Безкрайно 

  Поэзия
530 1 1

Обичам през септември до полуда,

октомври идва и до мен си пак.

Ноември месец няма да съм друга

и знам от обич ще треперя чак.

Декември ще ме топлиш свита,

обгърната във твоите ръце,

ще ме завиваш щом заспя отвита

и пак ще те обичам от сърце…

това е просто време и минава.

Със него се сезоните въртят,

но знаеш ли – едничко ми остава –

обичам те – да, за пореден път!

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??