27 авг. 2015 г., 00:48

Безнадеждност (от стария акаунт) 

  Поэзия » Пейзажная
304 0 0

Есента настъпи, зимата зове.

Окапаха листата,
а Смъртта
с косата драска във гората
у кората на Семейния дъб
черни пентаграми!
Топлите милувки на дните някогашни
в ледени целувки превърнати са те.
Краят наближава, всичко ще умре!
……………………

© Владимир Чанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??