13 авг. 2014 г., 15:18  

Безотговорност в ловешкия зоопарк 

  Поэзия » Гражданская
312 0 0

Вместо с пушка за упояване

да осигурят неговото залавяне -

нещастния ягуар те убиха

и с лъжи нагло се скриха.

А хранещият животното с една мозъчна клетка*

не затворил вратите на вътрешната и външната клетка!
И никой не пое отговорност, не бил виновен,

че в зоопарка хищник се разхождал свободен! 

 

 

*Има се предвид служителят, не животното.

darinews.bg/view_article.php?article_id=1309864

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??