11 февр. 2007 г., 15:57

Безсилна съм! 

  Поэзия
935 1 3
Крещя със силен глас:
  " Обичам те!!!"

Зова с цялата си страст:
  " Желая те!!!"
Кажи ми как да се спася?
   Загубих се!
Кажи ми как да си простя?
   Убивам те!
Защо съдбата бяга срещу мен?
   Безцелна съм!
Защо животът е така труден?
   Изморена съм!
Мога ли да се спася?
   Без изход съм!
Не искам никого да нараня!?
   Безсилна съм!

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??