Ти за мен си любов, съдба.
Ти за мен си радост и тъга.
Моята половинка, моята звезда.
Щастлива съм от мисълта,
че спиш до мен в нощта.
Ти, любов, за мен си всичко.
Ти олицетворяваш моята мечта.
Ти си миража, реалността.
Сънят и действителността.
Ти живот ми даваш, крила.
Ти живот ми даваш,
нежност, топлина.
С теб се чувствам силна.
С теб се чувствам, че летя.
С тебе мога да променя света.
За тебе, мило, в ада аз ще вляза.
С птиците даже ще полетя.
Война с дявола, ако трябва
ще направя.
За да си до мене ти сега.
Аз гордо до теб ще застана.
Ще те хвана за ръка.
И ще вървя до теб усмихната
до края на света!
© Надя Донкова Все права защищены
Може би е безумно, но любовта е лудост откакто свят светува,лудост е на мястото в което се намираме, но вътре в нас тя е съвсем логична и естествена и да тя е лудост, но тя е и живота, тя е душата, а без душа ние сме нищо и когато се откриеш любимият човек, просто го знаеш и знаеш, че той е твоята душа и това го прави лудост...
Продължавай да обичаш безумно!!!Поздравявам те за смелостта!!!