24 июн. 2008 г., 10:00

Бих ги избил 

  Поэзия » Любовная
877 0 4

Страх, а от страха проблеми,

мисля малки, но приличат на големи.

 

Любовта ли ще погубят - питам?

НЕ! - и гневен аз отново скитам.

 

Ще се борим ний - дори безчестно

и не ме плаши, че няма да е лесно!

 

Дори и някой да пострада отстрани!

Глави ще давам, отношенията ни пак да са добри!

 

Защото на света само теб обичам

и дори връз трупове ще ти се вричам!!!

© Крум Балджийски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??