31 окт. 2013 г., 22:12  

Бисер на Соломон Паси 

  Поэзия » Юмористическая
398 0 0

"Кан Аспарух дойде от Монголия!

Той също беше бежанец, мигрант!

Надминах Златарски* по история,

разкрих ви огромния си "талант"!"

 

*Има се предвид Васил Златарски, най-видният български историк.

 

https://alterinformation.wordpress.com/2013/10/27/899401420240123/

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??