28 апр. 2012 г., 23:54

Битки 

  Поэзия
404 0 0

Много битки минах

в своя миг,

"живот" от хората

наречен.

Във всички тях

аз победих -

кога със прошка

и кога с разплата.

От чашата

на болката

и самотата

много пих.

Медалите?

Ти белезите виж -

от тях подслони

съградих.

Доброто - него

винаги да пазиш!

Другото

само ще се реди.

А ти -

ти сам избирай битките,

които водиш.

 

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??