27 апр. 2012 г., 15:15

Благодаря 

  Поэзия » Любовная
573 0 2

Погледни дълбоко в моите очи.

Откри ли в тях какво за мене значиш ти?

Сърцето ми, душата ми, тях също потърси.

Не се лутай дълго, защото притежаваш ги ти!

 

И казват хората: „Все някога оставаш сам.”

Но как за мен ти винаги си там…

Миг без теб е пропиляно време.

Не ще оставя никой от мен да те отнеме!

 

Всичко, всичко си ми ти!!

Какво ще правя някой ден без твоите очи?

Кой сила и надежда ще ми дава?

Кой ще ми помага напред да продължавам?

 

Хиляди благодарности към теб отправям сега!

Ти винаги изпълваш моята душа...

Без теб живот за мен не съществува...

Без тебе нищичко не струвам.

 

Благодаря ти аз безкрайно, че те има!!!

Благодаря ти, че си тук да ме обичаш!!

© Слънчице Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??