5 июн. 2013 г., 15:05

Благодаря 

  Поэзия » Другая
2195 2 4

Благодаря за всеки светъл ден,

в който мога да обичам!

Благодаря за всеки полъх споделен

и за това, че мога аз да тичам!

Благодаря за моите мечти 

и за това, че мога да бленувам!

А когато вечер аз заспя,

благодаря, че мога да сънувам!

Благодаря за хората до мен,

че здрави са и че ги има!

Благодаря на всеки следващ ден,

че прави ме така щастлива!

Благодаря за малките неща,

донесли ми голяма радост!

Благодаря за всичките слова,

изказани с такава сладост!

Благодаря, че честно аз живях,

че всеки миг е по-различен!

Благодаря, че себе си аз бях

в живота си така обичан!

Благодаря за бурите безспир,

но винаги след тях изгрява слънце!

Благодаря за веселия смях 

и всяко житно земно зрънце!

Благодаря, че знам какво е мъка,

че знам какво е радостта!

Благодаря за прошка и разлъка,

благодаря, че си отиде младостта!

Благодаря на всичко и на всички,

благодаря за земните неща!

Благодаря на зимата красива,

благодаря, че идва пролетта!

 

 

© Тони Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??