5 янв. 2008 г., 06:51

Благодаря Ти 

  Поэзия » Любовная
1225 0 10
Благодаря Ти!

Всеки допир до теб е миг,
отлитащ във времето безпощадно...
не чуващ моя прощален вик,
че за теб копнея тъй жадно.

Ценя секундите ни споделени
и топлотата Ти, изпепеляващо гореща,
вярвам в чувствата Ти несъмнени
и знам, обичта Ти е Свята одежда.

Всеки ден да те чувствам тъй близо копнея.
Сърцето ми да бие лудо от страст.
А нощта да притихвам в прегръдките Ти умея
и сгушена в теб да чувствам мъжката власт.

Ще спя спокойна в обятията Ти топли,
насън ще се усмихвам тъй щастлива...
забравила за болката и всички вопли,
защото Ти ме караш да се чувствам жива...


2008.01.04
4:29 h.
К. С.


Благодаря на Ники Илиев, идеята ми дойде внезапно след прочита на "Ще бдя над теб "!

© Красимира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??