26 сент. 2008 г., 08:34

Блян 

  Поэзия » Любовная
514 0 2
Тайнствена среднощна непозната
тази нощ ме приласка с любов.
И изля се "Лунната соната"
в нежния й благослов.
Блясъците в топлите зеници,
перлено обвити във мъгла
изумиха небеса и птици,
блян ли беше или пък мечта?

"Хора и улици. Ден като ден.
Погледи срещнати в миг откровен."

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??