17 авг. 2014 г., 10:40  

Бойко "се загрижи" за народа 

  Поэзия » Юмористическая
366 0 0

Бойко каза:"Без мен

няма какво да ядем."

Той - нов олимпийски бог -

осигури на изобилието рог,

ще падат от небето блага

"в рай, в който няма тъга".

Само студентите овчари

някое благо да не ги удари,

защото просто каски нямат.

И обувки с грайфери да слагат,

защото всичко ще е по масло и мед.

Но от политиката ще отлети кат самолет!

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1310412

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??