4 дек. 2014 г., 09:31  

Бойко за "Южен поток" 

  Поэзия » Юмористическая
284 0 0

"Тамън от МС да излезна,

и договорът ми "изчезна".

Бил за някакъв "Южен поток".

Време е и аз вън от властта - скок!"

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??