20 окт. 2013 г., 18:18  

Откровение бойково 

  Поэзия » Юмористическая
416 0 0

"В управляващите* няма законност.

Да управлява мутра не е позорност.

Искам да трупам, да се обогатявам,

дреме ми за който едва оцелява.

Всеки да се оправя, аз се уредих,

но в записа за Мишо** се разкрих!

Не съм егоист, просто се налапах,

ама взех, че здраво се оцапах!"

 

*правителството на Орешарски

**Мишо Бирата

 

 

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1160998

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??