17 июл. 2007 г., 23:28

Боли 

  Поэзия
670 0 3
            Боли

Боли ме, когато те срещам,
боли ме,когато те гледам в очи.
Защото в гърдите усещам
как сърцето ми бясно тупти.

Боли, когато говориш със мене,
когато за поздрав подадеш ми ръка.
Сърцето се свива от болка по тебе
и шепне ми тъжни слова.

Напомня ми нещо, което не искам да вярвам.
Повтаря ми, че тази любов е лъжа.
А това ме ранява безкрайно
и ме обрича на вечна самота.

© Севдалина Янкулова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??