6 дек. 2012 г., 14:17

Боли... 

  Поэзия » Любовная
831 1 1

Боли... И друго няма.

Боли... Но ще мълча.

Боли... Ти вече знаеш.

Боли... Но се усмихваш на това.

Боли... И стена.

Боли... Дори и във съня.

Боли... Понякога ще плача.

Боли... Невинна ме зачеркна твоята ръка.

Боли... Защо не ме погали?

Боли... Поисках.

Боли... Но тъй и не намерих.

Боли... Място в твоите мечти, в деня.

Боли... Бях вчера.

Боли... Бях днес.

Боли... За утре си приготвих спомен.

Боли... И вдругиден, и после, и след месец...

Боли... И след година...

Боли и пак ще ме боли...

© Калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??