20 мая 2007 г., 11:37

Боли ме 

  Поэзия
707 0 0
Боли ме, че си тъй далеч от мен,
че душата ти е лед студен.
 Боли, че не присъствам в твоите дни,
а мисълта към теб лети.
 Плача, че без теб не мога да живея,
не мога да жадувам, да се смея.
 Умира бавно моето сърце,
щом до мен няма те, момче.
 Може да не съм безгрешна аз,
но желая те с цялата си страст.

© Цвети Захариева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??