Болка
Болка във душата се таи.
Любими мой, къде си ти???
Аз чакам те не от дни…
Къде са твоите очи?
Защо не идваш ти при мен,
нали светът е слънчев ден?
Защо не виждам твоите очи?
Към мен ела и усмихни се ти!
Защо така ме отминаваш,
защо сега ме изоставяш?
Очите ми са пълни със сълзи.
Любими, моля те, поспри!!!
Нима съм толкова нещастна,
щастието в мене веч угасна…
Не ме затоплят другите сърца.
Дори над мен да греят сто слънца.
1989 година
© Диана Гешева Все права защищены
Дано болката е отминала и
останала само в стиха ти.