30 июл. 2015 г., 22:55

Болка 

  Поэзия » Любовная
285 0 0

Самотен ден отива си,

звезди в небето светят.

И ти може би щастлива си,

но без теб дните ми кретат.

 

О, колко болка и тъга

има в моята самота.

Ела, спаси ме от тоя мраз -

поне за миг да съм щастлив аз.

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??