30 авг. 2008 г., 11:28

Болката 

  Поэзия » Другая
681 0 4

 

Болката ме покани на танц,
беше запалила свещи.
Завъртя ме във валс
от стари и нови срещи.

Гледаха отстрани
вчерашните ми рани,
бъдещите раздели,
въздишките неразбрани.

След танца ТЯ си отиде,
свещите все тъй горяха.
Помня, преди да си тръгне
каза, че ще ме чака!

© Ирена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??