8 сент. 2014 г., 17:13

Борисов пред Диана Найденова 

  Поэзия » Гражданская
306 0 0

Бойко, бъдещият лидер пръв:
"Не ми пука, че от бедност продават своята кръв."

На него не му пукаше,

че хората кръв проливали,

той само умуваше

как монополите печалби да придобивали.

А че бедни са хората -

дреме му на колегата на Чората.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WySsTqnyPQk&feature=youtu.be 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??