18 апр. 2014 г., 19:58  

Боядисване на яйца в отровена река 

  Поэзия » Гражданская
394 0 0

Чудим се защо природата се руши...

например защото някой идиот клет

на "Аурубис" и "Асарел Медет" -

две компании неразумни, но огромни -

да пускат химикали отровни разреши

в река Тополница...сами сме си виновни!

Можете и вие да си боядисате яйцата там,

защото някои "хора" нямат мисъл и срам!

Етиката и разсъдъка дали нявга ще си върнат,

или Земята негодна за живот ще превърнат!?

 

 

https://www.facebook.com/events/685657451500074/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??