4 мая 2007 г., 14:35

Брак ли е?! 

  Поэзия
585 0 6
Среща случайна или съдба?!
Нова любов върху стара лъжа.
Грешка и прошка - нова игра.
На старта си, скъпи - топ или цар?

Бракът това - шахматна игра.
Вземеш ли пешка, взимам ти цар.
Дама в зандана - фрица я пази!
С топа ще стреля, бързо изнасяй се.

Пешки под строй поемат към замъка,
родният дом кой ли ще пази го?!
Кончета, мили, спрете играта!
Мама и тате пак във война са!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??