За тебе ще съм утринна омая,
и светла диря в зимната картина,
за теб ще съм началото във края,
красива истина, с окото зрима.
За теб ще бъда буря във морето,
обгръщаща те с ласка от вълнАта,
за теб ще съм браздичка във полето,
попила в себе си усмивка от съдбата.
За теб ще бъда мъничка искрица,
ще къташ в шепи без да разпиляваш,
за теб ще съм от кладенец водица,
и жаждата чрез мен ще утоляваш.
© Неземна Все права защищены
Роси, благодаря ти!!!