21 февр. 2009 г., 20:00

Бягай :)) 

  Поэзия » Другая
562 0 6
Бягаш.
За кой ли път вече
бягаш далече...
от какво, от кого -
от това да си нечий?
От сънища грешни
по норми човешки?
Бягаш.
Назад все поглеждаш
дали те следва надежда.
За какво, за кого -
за мечтата далечна
да си нужен и нечий?
Бягай! По-бързо!
На крачка от теб съм.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??