7 авг. 2012 г., 17:06

Бягство 

  Поэзия » Юмористическая
819 0 2

Пак събудих съ у рано
ама ич немий засмяно
към часовника поглеждам
думи цветнички нареждам

Скачам в гащити набържи
на гъзо яйце се пържи
тежък ще е този ден
че и дълъг според мен

Почвам зъбите да мия
мляко посли ще дъ пия
без закуска за къде
на стомахо щи буде

Пусто време все не стига
а хазайката намига
наемчето да платиш
инък мой да изгуриш

Брех, замислих съ сириозну
ако туй девойчи грозну
вземе, че ми налИти
к'во ли ще мъ спулити

Казвам бързичко О'кей
тя не мърда и се смей
за целувка се ослушва
доктор май ще я преслушва

Моме рейса ще изпусна,
тя ми вика - ще те хрусна
хайде мърдай ща замоля
(тя) - твойта дума, мойта воля

С финт опитвам да премина
ама тя е кат двамина
лесно сякаш мъ събори
почна нещу да бърбори

Аз пуфтя отдолу значи
тя не спира да ми грачи
потен, силно притеснен
викам верно кофти ден

Тъй потръгна ми от рано
гледа тая ме засмяно
щом се върна ще повторим
и не искала да спорим

Нищо повече не каза
и вратата ми показа
плюх си бързо на петите
и избягах от бедите 

© Георги Глушков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??