22 нояб. 2011 г., 16:52

Бях влюбена... 

  Поэзия » Другая
948 0 5

Обичах искрено...

Имах мечти пропилени...

Получавах малко...

Давах много...

Търсех любовта...

Намирах болката...

Докосвах пламенно...

Изгарях в ръцете ти...

Желаех да бъда с теб...

Мечтаех само за теб...

Сънувах теб...

Копнях да бъда с теб...

Усещах топлината ти...

Тръпнех в ръцете ти...

Целувах жадно устните ти...

Живях за теб..

Чаках само теб...

Надявах се да бъда с теб...

Гонех мечти...

Достигнах до дъното...

Вярвах в теб...

Споделях колко влюбена бях в теб...

Летях в облаците...

Паднах от високо...

Плаках безутешно...

Загубих всичко..

Страдах много...

Сбогувах се с любовта...

Бях влюбена...

И ПАК ЩЕ БЪДА НЯКОЙ ДЕН!!

© ДяВоЛчЕ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??