4 мая 2010 г., 22:34

Бял демон 

  Поэзия
1362 0 2

Прилична на бял ангел

с душа на черен демон.

Разстройва сетивата ти,

побърква мислите ти.

Не знаеш

дали е приятел, или враг,

дали го обичаш, или мразиш,

дали е ангел, или демон?

* * *

Бял демон

с бяло ледено сърце!

Бял демон

промъква се в кошмарите ти!

Бял демон,

тайнствен и интригуващ!

Страхуваш се, нали?

Искаш го, жадуваш да го докоснеш,

но нереален е света,

в който живее белия демон!

Този свят, който ти сътвори,

свят на фалш и лъжи,

свят, захранван от моите разбити мечти!

Дом на моето отмъщение!

 


© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??