8 нояб. 2008 г., 20:50

Бъдещето в мен расте 

  Поэзия
961 0 5

Гори във мене някакво желание,

расте в утробата ми капчица любов.

Две сърца в едно туптят,

две души в едно живеят.

 

Неволен трепет и дъхът ми спира.

Това е - Бъдещето в мен пулсира.

Момче или момиче, не искам аз да зная,

каквото Бог е отредил - това ще е накрая!

 

P.S. Вече имам две - момиче и момче!

© Славка Григорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??