21 авг. 2011 г., 19:44

Бъди като мене 

  Поэзия » Другая
724 0 1

 


Кой каза, че силните никога сълзи не ронят?
Че проява на слабост било.
Кой вярва в тази заблуда
и смята, че щом болката криеш, си номер едно?
Ти ли бе? Слабият с всички задръжки.
Онзи с маската, със скрито лице.
Онзи, който, когато обича, отрича.
Онзи, който остава с празни ръце.
Спри да бъдеш това! Бъди като мене.
Посрещай света с много любов.
Падай, ставай, смело вдигай глава.
И плачи, и се смей, и бори се.

© Ренета Данкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??