Бъдни вечер
Поне веднъж в годината
ще седнат всички редом
на топло край камината.
А който няма дом?
Ще са благоразумни
и от трева по- ниски,
и по- добри и умни.
А който няма близки?
Да, всички ще се върнат
по бащините къщи,
най- мило да прегърнат.
А който няма нищо?
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены