За да има… кой да псува,
българинът търси враг:
Путин, Байдън и… Урсула,
и съседът му… бунак!
Псува… Кирчо и Василев,
Бойко, Мунчо и Доган.
Пеевски - със пълна сила!
Даже Тръмп и Бабикян!
Псува Лили, Нешка, Нина,
Ицо, Гришо и Вежди!
Преуспелите - в чужбина!
Холивудските звезди!
Псува… винаги цветисто!
Има… пълна свобода!
Хиляди… псувни измисля,
каза и на мен една:
- Майната ви, комунисти,
терористи и крадци!
Хитлеристи и… рашисти,
популисти и лъжци!
Юри Йовев
ноември 2024 г.
© Yuri Yovev Все права защищены