Дай ми искрата на новия ден,
Дай ми и сънцето дето свети над мен.
Дай ми любов или вечна тъга,
Дай ми лъча, дай ми миг светлина.
Дай ми и мъката дето в мене мълчи
Дай ми и щастието от твоите очи
Дай ми любов, дай ми целия свят
Дай младостта, поне за ден благодат.
Вземи ми и болката от всички лъжи
Давам ти любовта си вземи я ти!
© Цвета Димитрова Все права защищены