10 мар. 2017 г., 23:04

Целувката 

  Поэзия » Любовная
349 0 0

 

 

                                                  В целувка с теб се сляхме в нощта,

                                                  под погледа на тази лампа силна,

                                                  светла силаот нощта дар тя,

                                                  тази светлина е тъй обилна.

 

                                                  Целувка нощна след безкраен ден

                                                  дълго с тебе влюбени вървяхме,

                                                  по пътя тъй обширен, осветен,

                                                  лампи за да видят нас изгряха.

 

                                                  Всеки час така незабравим е,

                                                  в който пожелаем нещо двама,      

                                                  целувката любима за това я има,

                                                  да е със силна власт над мощната измама.

 

                                                  26.08.16

© Явор спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??