2 сент. 2009 г., 14:41

Цена 

  Поэзия » Любовная
568 0 2

Не мога да заспя - броя аз звездите,

гледайки ги с теб някъде напред.

Не мога да заспя - броя аз мечтите,

изживени с теб някъде напред.

 

 

Не мога да съм с теб, не мога и без теб -

изгарям, без пепел ще остана...

Мислите летят, времето е спряло,

за моята любов - малко ще е век.

 

 

Търсих те в мечтите и в сънищата мои,

вглеждах се в очите, надничах в пролетта...

Сега крещя - намерих те, любима,

толкова си моя и толкова далеч.

 

 

Проклинам те - обичай ме до болка!

Проклинам се да бъда аз ранен!

Любовта цена си има

и ще си я пазя аз във мен.

 

 

 

 

© Милко Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??