19 июл. 2007 г., 15:26

Чакай ме в съня си  

  Поэзия
585 0 3

(Посветено на Моя любим - Иво Младенов Иванов)

 


Чакай ме в съня си


Потъни в очите ми

и стигни до душата,

изтрий пак сълзите ми

и прогони самотата.

Влей малко любов

в черния ми ден.

Ти си моят живот,

ти живееш във мен...

Изгуби се в косите ми,

забрави реалността

и позволи на душите ни

да се слеят в една...

Вкуси от устните ми

еликсира на любовта,

отпий от очите ми

най-чистата вода...

Прошепни ми пак

онези две думи,

които запалват

пламъка помежду ни...

Моли се на Бога

още миг да си с мен,

че без тебе не мога,

без теб няма ден...

Протягам две ръце

и усещам топлината

на твоето сърце

и на душата...

Сърцето ми се свива...

Свършва нощта...

Луната си отива

и идва сутринта.

Вече отбягва те съня,

а с него и  аз

си отивам сега...

Тръгвам си и ме боли,

че напускам съня ти,

но не тъгувай ти,

чакай ме в нощта ти...


           Чакай ме в следващия си сън...

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??