10 дек. 2011 г., 22:49

Черен петък 

  Поэзия » Другая
563 0 0

На-на-на-на
на-на-на-на

Този свят студен не е за мен
Всеки слънчев лъч е угасен
Като цигара настъпена в пода
Без плам светлина аз не мога

Застива в мен един зимен ден
С миризма на загаснал въглен
И никой тихо не идва сега
С утехата в ръка

Бях щастлив уви в предишни дни
Но един зимен петък всичко уби
Огнището от суета
се зарови в пепелта

Черен Петър - коминочистач
Хвърля карти в безмилостен здрач
Огънят поглъща картите
И решава тук съдбите

Нямам право аз над дните

Затворник в тягостна зима

Душата ми става килия
(Припев:)
Днес добре дойде ти за мен
Поне ти се спаси от черния плен
Сърцето ми бие но без звук
И навярно съм дотук

Днес добре дойде ти за мен
По-добре бягай ти от мъртвия ден
Изгубих аз почти разсъдък
И падам в черния петък

И попадам в черния петък

На календар видях моя сетен миг
В този опушен ден нас убил
Коминочистач се страхува от мрака
И на покрива сам спасение чака

На-на-на-на
на-на-на-на

(Припев:)
Днес добре дойде  ти за мен
Поне ти се спаси от черния плен
Сърцето ми бие но без звук
И навярно съм дотук
                                         х2
Днес добре дойде ти за мен
По-добре бягай ти от мъртвия ден
Изгубих аз почти разсъдък
И падам в черния петък

И падам в черния петък

И падам в черния петък

Затворник в тягостна зима

© Таня Нецова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??