10 нояб. 2009 г., 19:23

Черна магия 

  Поэзия
755 0 0

Мома хубавица любя аз,

мома млада, синеока,

с тънка снага тополова,

с черна коса катранена.

 

Аз по нея луд лудея,

тя по друг съхне,

мое сърце за нея гори,

нейна душа за друг боли.

 

Черна магия направих,

отрова на другия дадох,

но при мен не дойде тя,

за него луда полудя.

 

В тежка чужбина заминах,

мъка любовна да забравя,

че тя до гроба му легна,

мъртва от мен да го пази.

 

© Айше Рубева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??